Skip to content

Om Fritia

Fritia er en ideell, familiedrevet virksomhet som siden 1978 har tilbudt helse- og omsorgstjenester, dedikert til å forbedre livskvaliteten for barn, ungdom og voksne. Vi tilbyr et bredt spekter av skreddersydde tjenester, inkludert avlastning, barneboliger, hjemmetjenester og BPA. Vår erfarne og kvalifiserte stab arbeider tett med pårørende for å sikre personlig og helhetlig omsorg.

Fritia – Din partner for trygg og omsorgsfull støtte.

Vårt formål

Vårt formål i Fritia er å gi helhetlig og personlig omsorg som forbedrer livskvaliteten for alle våre brukere. Vi streber etter å være en pålitelig støtte, og sikre at hver enkelt får nødvendig hjelp og veiledning. Gjennom vår dedikasjon og erfaring skaper vi trygge og omsorgsfulle miljøer hvor alle kan blomstre.

Fritia – For en bedre hverdag, sammen.

Hvorfor velge Fritia?

[Personlig Omsorg i Trygge Hender] Fritia leverer skreddersydd omsorg som tilpasses hver enkelt brukers unike behov. Vårt erfarne team sikrer at alle mottar personlig og trygg omsorg. Samarbeid med familier gir ekstra sikkerhet og støtte.

[Erfaring som Gir Trygghet] Med over 40 år i omsorgssektoren, gir vår erfaring en solid grunnmur for trygghet. Vi har dokumentert suksess og pålitelighet. Velger du Fritia, velger du en trygg partner.

[Kvalifisert og Pålitelig Personale] Vårt team består av høyt kvalifiserte og dedikerte fagfolk. Vi sørger for kontinuerlig opplæring for å opprettholde høy standard. I Fritia er man i de beste hender.

[Fleksible og Trygge Tjenester] Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert BPA, avlastning, barnebolig og hjemmetjenester. Våre tjenester er fleksible og tilpasser seg raskt etter behov. Sikkerhet og trygghet er alltid vår førsteprioritet.

[Sterkt Fokus på Samarbeid og Kommunikasjon] Vi legger stor vekt på å opprettholde god kommunikasjon med familier og kommunale aktører. Alle parter blir involvert og hørt. Velg Fritia for en trygg og omsorgsfull samarbeidspartner.